7 Şubat 2013 Perşembe

Facebook Abone Kasma

FACEBOOK ABONE VE ARKADAŞ KASMA UYGULAMASI


Öncelikle Uygulamanın Firefox ve Chrome’da çalıştığını Belirtelim. İnternet Explorer’da Çalışmaz (explorer’de ne olum!)

Uygulama Profilinize yüzlerce arkadaş ve Abone Ekler. Ona Göre Baştan Bu Uyarıyı Yapalım, Ha Nasıl durduracağım dersenizde onuda Bu yazının Sonlarında belirticem. HADİ BAŞLAYALIM ŞİMDİ !!!

Aşağıdaki uygulamanın en altında “Facebook Friend Adder” Butonuna Tıklamalıyız. Tabi Bu butona tıklamak için önce “Aing Cretions” Uygulamasına izin vermelisiniz. (zaten daha önce izin verdiyseniz sorun yok) Daha sonra yine”Facebook Friend Adder” Butonuna tıklıyoruz ve karşımıza uygulamamız gelmiş oluyor.

Burdan “Get Token” Butonuna tıklıyoruz ve ufak bir pencere gelecek. Ordan Xperia Uygulamasına izin verin. Şimdi uygulamaya  izin verdikten sonra aynı pencerenin url kısmındaki kodların tamamını kopyalayın (yani URL’nin hepsini) Bunu uygulamadaki bölüme yapıştırın ve “Okay Go!” butonuna tıklayın. Daha sonra kullanıcılar yüklenecek ve profilinize Aboneler ve Arkadaş olarak kişiler Gelmiş Olacak.

KULLANMADAN ÖNCE SON UYARI. !

Şunuda belirteyim. uygulama otomatik arkadaşlık istegi yollayan kişilerin bir havuzda toplanması ve o havuzdan uygulamayı kullanan diğer kişilere dağıtılması ile işler. Muhtemelen facebook arkadaşlık isteği yollamanızı 1 hafta kadar bir süre engelleyebilir.

AYRICA UYGULAMAYI AŞIRI KULLANIMDAN DOLAYI HESABINIZ KİLİTLENEBİLİR. BU YÜZDEN BİR İKİ DEFA KULLANMANIZ ÖNERİLİR

Ayrıca artık bana bu kadar abone veya arkadaş yeter derseniz uygulamayı, “uygulamalar”  kısmından xperia ve aing cretions uygulamasını kaldırman yeterli. Ayrıca uygulama hata verirse’de bu uygulamayı kaldırabilir daha sonra tekrar yükleyebilirsin. Ha şunuda belirteyim uygulamaları kaldırdıktan sonra isteklerin durması için 1 hafta kadar bekleyebilirsiniz.

UYGULAMADA İSTEK VE ABONELERİN GELMEYE BAŞLAMASI EN GEÇ 1 SAAT’İ BULABİLİR. BU SÜREDEN SONRA DEVAMLI İSTEKLER GELMEKTEDİR. 

EĞER HİÇ GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYORSANIZ ABONELERE İZİN VERMENİZ GEREKLİ VE PROFİLİNE KULLANICI ADI OLUŞTURMAN GEREKLİ

YADA Bana hiç istek felan gelmiyo diyorsan profiline kullanıcı adı oluştur. Bunu hesap ayarlarından yapabilirsin

20-12-2012 - Facebook’un yaptığı son güncellemelerden dolayı abone gelmesinde sıkıntı çeken profiller olabilir. Bu yüzden uygulamayı isterseniz sadece arkadaş kasmak için kullanabilirsiniz.

YUKARIDA ANLATILANLARI OKUDUNUZ… UYGULAMAYI KULLANIP KULLANMAMAK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR…


  • FACEBOOKFRİENDADDER NASIL KULLANILIR VİDEOLU ANLATIM



ALINTIDIR.




TWİTTERTRENDTOPİC TAG: twitter,twitter türkçe,twitter kaydol,twitter üye ol,twitter nasıl kullanılır,twitter facebook,twitter türkçe üye ol,twitter türkiye,twitter nedir,twitter takipçi arttırma,twiends,twitter hile siteleri,twitter hileleri,twitter takipçi arttırma,twitter takipçi arttırma programı,twitter otomatik takip,twitter da sizi takip etmeyenler,twitter takipçi arttırma hilesi,twitter takipçi sayısını arttırmak,twitter takipçi silme,twiends,twitter rt hileleri,twitter rt açma,twitter rt silme,twitter rt hesapları,twitter rt nedir,twitter rt yaptırma,twitter rt uygulaması,twitter rt kapatma